Virksomhed
Tembi
Branche
IT & Software, SaaS
Ejerskab
Minoritet - aktiv
Web
www.tembi.io

Realiser potentialet af åben data og kunstig intelligens

Mange virksomheder er gode til at arbejde med egne data, men udnytter ikke potentialerne ved brug af åbne data, fordi det er er enormt kompleks, dyrt og typisk kræver specialiserede ressourcer.

Tembis brugervenlige platform bygger bro mellem egne data og offentligt tilgængelige data, og leverer unikke indsigter på en overskuelig måde til understøtte strategiske beslutninger. Platformen bygger på AI og Machine Learning, og gør det muligt nemt at arbejde med store mængder af data.

Blandt Tembis kunder er i dag bl.a. en række førende virksomheder inden for ejendomsmarkedet samt transport og logistikvirksomheder i Skandinavien, men løsningerne rækker også ud til andre sektorer.

  • n/aomsætningsvækst
  • 7ansatte
  • <1 årejerperiode

Investering til skalering

Tembi er et spin-out fra Damvad Analytics A/S, et konsulenthus med ca. 40 medarbejdere med speciale inden for data science, analyse og strategi.

Efter at have mærket en stærk efterspørgsel efter at kunne arbejde med store mængder af eksterne data til at understøtte strategiske beslutninger, besluttede Damvad Analytics at udvikle en brugervenlig dataplatform bygget på AI og ML.

De første kunder kom hurtigt på og idag services mere end 25 kunder på nordisk plan inden for særligt ecommerce og logistik. For at understøtte selskabets yderligere vækst er Tembi spunnet ud i et selvstændigt selskab med Kristian Mørk Puggard som CEO. Visionen er, at styrke organisationers beslutninger via effektiv brug af open data.

Til at understøtte rejsen har Lottrup & Co og Jeppe Schytte-Hansen sammen investeret i Tembi. Jeppe er CEO og stifter af Omnidocs og medstifter af Templafy.

AMBITION

To become the Workday of AI and empower all organizations with AI.