Vi investerer bredt, men har præference for software, teknologi og e-commerce samt virksomheder med synergi til vores eksisterende portefølje.

Gennem målrettet kapital og aktiv involvering tager vi sammen virksomheden til næste niveau, uanset om det handler om internationalisering, nye forretningsmodeller eller klargøring til exit.

Vi anvender nedenstående kriterier som pejlemærke. Det afgørende for os er dog, at vi tror på jeres team og produkt/service, at vi har en god kemi, og at vi sammen kan skabe en fantastisk vækstrejse.

Fokus

Vores fokus ligger på start-up’s med et par år på bagen, eller etablerede virksomheder der har nået +20 mio. kr. i omsætning og er klar til nye store mål.

Forretningsmodel

Forretningsmodellen skal være skalerbar og selskabet skal have et vækstpotentiale - gerne i et internationalt perspektiv. Vi investerer ikke i restruktureringer.

Investeringsstørrelse

Vi laver investeringer i mange forskellige størrelser afhængig af den enkelte virksomhed, samt om der er tale om minoritets eller majoritets ejerskab.

Branche

Vi investerer bredt, men har præference for software, teknologi og e-commerce samt virksomheder med synergi til vores eksisterende portefølje.

Geografi

Vi værdsætter nærhed og mulighed for at være en del af den daglige drift. Derfor investerer vi kun i danske selskaber.

Team

Vi forventer, at der er minimum 5 medarbejdere, at teamet har en stærk track record og er fuldt committet til casen.