Virksomhed
Ocean.io
Branche
IT & Software, SaaS
Ejerskab
Minoritet - aktiv
Web
www.ocean.io

Ocean.io hjælper B2B virksomheder med at forstå deres CRM data og effektivt finde nye kunder

Ocean.io har udviklet en unik kundedata platform, der gennem big data og machine learning hjælper B2B virksomheder og salgsteams med at identificere nye kunder og øge salgs- og marketing effektiviteten via en radikal ny måde at segmentere og profilere sine kunder på. Selskabet består i dag af +40 medarbejdere og betjener kunder i hele Europa.

Læs mere om Lottrup & Co’s investering her.

Ocean.io har netop offentliggjort deres flotte Serie-A runde på 7 millioner dollar fra Peak og eksisterende investorer. Læs mere her.

  • n/aomsætningsvækst
  • 40ansatte
  • 2021ejerperiode

Investering til international ekspansion

Tilbage i 2017 kom Michael Heiberg og Alexey Shablevskiy på ideen om at revolutionere måden B2B virksomheder tilgik data i deres salgsprocesser. Med ønsket om at ændre gammeldags ”kold kanvas” og klassisk salgsstyring, begyndte de at udvikle teknologi og machine learning algoritmer, der kunne genere ny kundeindsigt og berige eksisterende CRM data.

Resultatet af 4 års hårdt arbejde er Ocean.io, som er et unikt værktøj, der understøtter virksomheders skift til ABM (Account based marketing). Selskabets SaaS løsning integreres direkte til kundernes CRM-systemer og vil med det samme optimere både lead funnel og kundedata. Resultatet er en intelligent algoritme, som løbende anbefaler hvor salgs- og marketing teams kan få mest ud af deres indsatser. Platformen er baseret på egenudviklet teknologi, og kan integreres med førende CRM platforme som Salesforce, Hubspot og Pipedrive. Ocean.io bruges i dag af kunder i mere end 10 lande, og er fuldt udviklet og klar til yderligere skalering.

Investeringen fra Lottrup & Co er lavet i syndikering med Gregers Kronborg, Jesper Lindhardt, Michael Heiberg og Michelle Heiberg, og skal bidrage til en øget kommercialisering og sikre en effektiv udrulning og internationalisering af platformen på det europæiske marked.

AMBITION

At bygge verdens mest effektive kundedataplatform til at effektivisere B2B salgs- og marketingprocesser