Virksomhed
LEAPWORK
Branche
IT
Ejerskab
Minoritet - passiv
Web
www.leapwork.com

If you understand it, you can automate it

LEAPWORK er en software platform til at automatisere processer i enhver virksomhed. Selskabets unikke RPA løsning (robotics process automation) automatiserer test og arbejdsprocesser i software og applikationsudvikling, og gør det muligt at teste sine systemer helt uden kodning.

På få år har LEAPWORK formået at træde ind på det globale marked, og anvendes idag af store virksomheder i det europæiske og amerikanske marked.

I 2019 rejste LEAPWORK en Serie A runde på $10 millioner fra DN Capital og Headline.

I 2021 rejste LEAPWORK en Serie B runde på $62 millioner fra KKR, Salesforce Ventures, DN Capital og Headline.

  • 1.500%ARR vækst
  • 100ansatte
  • 3 årejerperiode

Seed investering til at udleve drømmen

Det er svært at teste software, og dyrt at rette fejl, når ens software først er frigivet. Derfor er automatisering af softwaretest et vigtigt og kritisk element hos virksomheder, der udvikler software. Udfordringen er dog, at det ofte er meget komplekst og kræver kendskab til programmering for at klare opgaven.

Tilbage i 2015 drømte Christian Brink Frederiksen og Claus Topholdt om at gøre op med det paradigme, og besluttede sig for at udvikle en platform, hvor alle kan designe og afvikle en test, også selvom du ikke er udvikler.

Få år senere var deres MVP klar, de første betalende kunder i hus og der var gode indikationer fra markedet. I den forbindelse investerede Lottrup & Co i et syndikat i LEAPWORK’s seed runde til at videreudvikle produktet, styrke organisationen og skalere væksten på internationalt plan.

AMBITION

At opbygge den førende globale platform for test automation and RPA processer