Virksomhed
HEIMDALL'S
Branche
IT
Ejerskab
Minoritet - aktiv
Web
www.heimdalls.dk

Meget mere end et hørecenter

HEIMDALL’S er et helt nyt koncept indenfor høreklinikker, der via en digitaliseret platform gør det lettere og mere gennemskueligt at være høreapparats bruger.

Platformen giver mulighed for virtuelle klinikbesøg, kundeinteraktion, tilpasning, opfølgning og meget mere, som er med til at skabe vejen til bedre hørelse på en ukompliceret, hurtig og komfortabel måde.

Selskabet består i dag af ca. 10 medarbejdere, der på tværs af 3 høreklinikker servicerer brugere i hele Danmark.

Med en etableret platform og stærkt fokus på nye digitale muligheder, repræsenterer HEIMDALL’S en disruptiv og innovativ tilgang til det globale høreapparatsmarked, hvor ambitionen er at blive en ledende aktør.

  • n/aomsætningsvækst
  • 10ansatte
  • <1 årejerperiode

Investering til udvikling og international ekspansion

Hver 6. dansker over 18 år har problemer med hørelsen. Dvs. i Danmark alene er der mere end 800.000 borgere, der har høreudfordringer. Dette rammer ikke kun den ældre generation. Mange yngre personer i alderen 18-64 år oplever høretab, og det medfører problemer i hverdagen og nedsat livskvalitet.

Heldigvis er vi i Danmark førende inden for udvikling af hjælpemidler, hvor hovedparten af de største producenter er danske, som giver os en unik position på verdensmarkedet. Desværre kommer dette ikke altid brugerne til gode, da det sidste led i kæden (høreklinikkerne) i dag er præget af manglende transparens, fleksibilitet og uvildighed, hvorfor mange brugere aldrig bliver behandlet eller får ikke den løsning, der bedst matcher deres behov.

Det problem har Anders Redder og Patrick Bach sat sig for at løse. De kommer begge fra høreapparatsindustrien og har på egen hånd erfaret branchens og kundernes udfordringer. Første version af HEIMDALL’S stod klar i starten af 2020, og består af en digital platform samt 3 fysiske klinikker i hhv. København, Århus og Odense, der servicerer de danske høreapparatsbrugere på en ny og anderledes måde. HEIMDALL’S nye tilgang har allerede formået at højne kundetilfredsheden og sætter samtidig en ny standard for markedet, hvor selskabet er Danmarks bedst anmeldte høreklinik på Trustpilot.

Over de kommende år skal den digitale platform udvikles yderligere med henblik på global udrulning og sikre, at HEIMDALL’S bliver verdens førende digitale høreklinik.

Investeringen er lavet som en syndikering mellem Lottrup & Co og 2L Invest, og skal sikre en yderligere udrulning og internationalisering af platformen på det nordiske og europæiske marked.

AMBITION

At skabe verdens førende digitale høreklinik